Veel gestelde vragen

Vaak krijgen we een aantal terugkerende vragen in verband met de werking van Rany. Hier vindt u een greep uit een aantal van deze vragen. We hebben er uiteraard meteen een bijhorend antwoord bij geformuleerd.

V : Wat is de bedoeling van deze site? 

A : De bedoeling van deze website is om zoveel mogelijk handelszaken op 1 plaats te groeperen. Het is altijd handig om te weten dat er één site bestaat waar je steeds terecht kan indien je op zoek bent naar informatie omtrent een bepaalde handelszaak.

V : Hoeveel kost het om uw handelszaak op deze site te plaatsen? 

A : Niets! Met andere woorden uw handelszaak op Rany plaatsen is helemaal gratis.

V : Mijn handelszaak stond op deze website maar nu is nu opeens verdwenen. Hoe komt dit? 

A : Wij van Rany vinden het belangrijk om zo veel als mogelijk de juiste informatie te verstrekken. Liever geen info dan verkeerde info is ons moto. Om de zoveel maanden controleren wij de aangeboden informatie op onze website. Indien wij geen bevestiging krijgen van de aangeboden informatie is het perfect mogelijk dat wij uw handelszaak van onze website halen.

Indien u ons daarna toch terug contacteert zullen wij met plezier uw handelszaak opnieuw vermelden op onze website.

V : Ik heb al een eigen website, is het dan wel nodig om mijn handelszaak op rany.be te vermelden? 

A : Zeer zeker! Mensen zijn vaak niet meteen op zoek naar jouw winkel en komen zo in eerste instantie, via een algemene zoekterm, op Rany terecht. Indien Zo trek je via onze site misschien wel nieuwe bezoekers naar jouw website, bezoekers die je anders zou mislopen!

V : Ik vind de informatie over mijn handelszaak te beperkt. Kan ik er iets aan laten toevoegen?  

A : Natuurlijk, voor meer informatie over het plaatsen van extra informatie kan u steeds met ons contact opnemen via info@rany.be, we kijken dan samen met u wat er mogelijk is.

V : Waarom begint bij jullie de week op maandag? Moet dit niet zondag zijn? 

A : Wij volgen de internationale standaard ISO-8601 waarin staat dat maandag de eerste dag van de week is.  

V : Mag ik vanop mijn site een link maken naar mijn pagina met openingsuren?  

A : Geen probleem! 

V : Ik wil op mijn facturen het adres (URL) van mijn openingsurenpagina zetten. Mag dit? 

A : Dat kan, maar houd er wel rekening mee dat indien wij de structuur van onze website veranderen deze url kan wijzigen, het zou natuurlijk in de toekomst kunnen dat we de site gaan reorganiseren en dat hierdoor de pagina's een ander adres krijgen.

V : Ik heb een winkel in in ander land dan België, mag ik ook mijn openingsuren doorsturen?  

A : Dat mag, maar voorlopig plaatsen wij enkel handelszaken uit België op Rany. Wie weet komen daar in de toekomst een aantal landen bij. 

V : Ik wil niet dat mijn openingsuren op deze site staan. Kan ik ze laten verwijderen?  

A : Geen probleem! Stuur ons een mail met hierin het adres (URL) van de bewuste pagina, uw naam, en de reden waarom u de pagina wil laten verwijderen. Wij doen daarna de rest (Ook al raden wij een pagina op Rany ten stelligste aan!)

Wij nemen ook altijd nog even contact met u op alvorens de gegevens definitief te schrappen. Dit laatste doen wij om te vermijden dat een concurrent uw openingsuren van onze site zou willen laten schrappen.