Cassis Paprika (K in Kortrijk)

Score: 4/5 Stemmen: 29
Cassis staat voor toegankelijke, klassieke en natuurlijke mode voor vrouwen die de nieuwste trends volgen. Paprika, dat is Cassis voor wat rondere vrouwen.

Bij Cassis voelt iedereen zich thuis en kom je graag terug. Al de boetieks bieden hetzelfde eenvoudige, warme en persoonlijke onthaal.

Het personeel is er om al de klanten te begeleiden en te helpen bij het maken van hun keuzes. Vragen en suggesties zijn altijd welkom!

Het concept van de Paprika winkels is opgebouwd rond 4 pijlers:

  • De positionering: Paprika biedt betaalbare kwaliteitsmode die de laatste trends volgt en rekening houdt met de vereisten van grotere maten. De positionering is duidelijk maar discreet, met maten gaande van 1 tot 6, gelijkwaardig aan de maten 44 tot 54.
  • Het product: De Paprika collectie is "modieus", jong en compleet, met een gamma accessoires. Ze wordt het hele seizoen lang aangepast om in real time in te spelen op de laatste trends en verwachtingen van de klanten.
  • De persoonlijke service: Alle Paprika boetieks bieden een persoonlijke service. Onze teams, die grotendeels bestaan uit vrouwen met mooie rondingen, worden samengesteld om u het advies te garanderen dat het best is aangepast aan uw lichaamsbouw.
  • De inplantingen: De Paprika boetieks zijn ideaal gelegen in stadscentra en winkelcentra, zodat ze makkelijk te bereiken zijn.
 
Deze Paprika winkel is gelegen in shopping center K in Kortrijk.

Facebook

 

Contact:

Tel.: 056/20.61.00

Website: www.paprika.eu
Email: info@paprika.eu

Adres:

Steenpoort, 2
8500 Kortrijk

Openingsuren:

  maandag 10:00 19:00
dinsdag 10:00 19:00
woensdag 10:00 19:00
donderdag 10:00 19:00
vrijdag 10:00 20:00
zaterdag 10:00 19:00
zondag gesloten gesloten

Jouw Mening over Cassis Paprika (K in Kortrijk):

Gelijkaardige handelszaken in Kortrijk:

Zoeken op Rany
Een eigen website?
Een eigen website?
Uw handelszaak op rany.be
UW handelszaak GRATIS toevoegen op rany.be
Gratis nieuwsbrief
GRATIS nieuwsbrief