Dell' Anno Kortrijk

Score: 3/5 Stemmen: 11


Dell'anno was ooit het restaurant van het bekende koppel Claudio en Gaëlle. Op 2 juni 2009 wonnen ze de finale van het populaire VTM programma Mijn Restaurant en als prijs kregen ze hun eigen restaurant in het hartje van Kortrijk.

Hun droom was echter geen lang leven beschoren en al gauw sloten ze de deuren.

De naam is besmeurd en toch gaf de nieuwe exploitant er de voorkeur aan om het heropende en gedeeltelijk heringerichte eethuis opnieuw Dell’Anno te noemen. De man die de financiële touwtjes in handen houdt is Alain Vandesande.

De horecaondernemer uit Izegem baat met succes brasserieën en tavernes uit als Beau M (Grote Markt Kortrijk), Bina Canar (Ingelmunster) en Gekruide Verbeelding (Meulebeke). Een gastronomisch eethuis ontbrak nog in de portefeuille.

De akoestiek werd verbeterd en er kwam een tuinterras bij. Als chef-kok engageerde hij Steven Neirynck en als maître d’hôtel Thijs Coessens. Het duo werkte tien jaar lang in ’t Oud Konijntje in Waregem en is vastbesloten een Michelin-ster binnen te rijven. De keukenstijl is te omschrijven als ‘traditioneel in een modieus jasje’.

Dell'Anno staat voor eten in een strak kader waar de gezelligheid niet uit het oog wordt verloren. De boeiende kaart legt de nadruk op inventieve en verfijnde gerechten met respect voor tradities en de seizoenen die de klanten doen watertanden en genieten in ongedwongen sfeer.

Dell'Anno scoort ook hoog met een uitgebreide selectie aan Franse wijnen. Daanaast worden er ook enkele schitterende wereldwijnen aangeboden.

Als je na het tafelen nog wat wil nagenieten kan je ook nog altijd terecht in de loungebar Punta K op de eerste verdieping. De ideale plaats voor een koffie of afzakkertje

Dell'anno, De perfecte plaats om gezellig te tafelen in kortrijk. Vergeet trouwens niet dat Beau-M, het andere restaurant van Alain Vandesande op de Grote Markt, ook zeker een bezoekje waar is.

Facebook

 

Contact:

Tel.: 056/22.25.22

Website: www.dellannokortrijk.be
Email: info@dellannokortrijk.be

Adres:

Sint Maartenskerkhof, 8
8500 Kortrijk

Openingsuren:

  maandag 11:45 22:00
dinsdag gesloten gesloten
woensdag 11:45 22:00
donderdag 11:45 22:00
vrijdag 11:45 22:00
zaterdag 11:45 22:00
zondag 11:45 18:00

Jouw Mening over Dell' Anno:

Gelijkaardige handelszaken in Kortrijk:

Zoeken op Rany
Een eigen website?
Een eigen website?
Uw handelszaak op rany.be
UW handelszaak GRATIS toevoegen op rany.be
Gratis nieuwsbrief
GRATIS nieuwsbrief