Elisa Kortrijk

Score: 4/5 Stemmen: 32


Elisa is een exclusieve boetiek die het mooiste op de markt van baby- en kinderkleding aanbiedt. U vindt er merken zoals Aletta, Gucci, Dior, Ralph Lauren, Lili Gaufrette, Armani, Il Gufo, Simonetta, Fendi, Bonpoint, Tartine et Chocolat enz.

Hierbij maakt Elisa voor u een collectie van de mooiste merken die er op de markt te vinden zijn, aangevuld met basismerken.

Prins of prinsesje op komst? Elisa biedt u een gepersonaliseerde en ervaren aanpak bij het samenstellen van een uniek geboortelijstje, volledig volgens uw goesting. 

De bovenverdieping werd volledig ingericht met kamertjes (ook juniorkamertjes), buggy’s, speelgoed en overige babyuitzet, zodat u een volledig geboortelijstje kan samenstellen bij Elisa.

Doet broer of zus zijn of haar communie of staat kerst voor de deur, ook dan kan u bij Elisa terecht voor een totaalconcept: uw kind wordt gekleed van top tot teen, waarbij de leuke accessoires niet ontbreken.

Maar aangezien het niet elke dag feest is, heeft Elisa voor u eveneens merken uitgekozen die degelijk en comfortabel zijn voor alledag en voor ieders budget !

U vindt Elisa in het hartje van Kortrijk, tegenover shopping K (met zijn uitgebreide parkeermogelijkheden!).

Facebook

 

Contact:

Tel.: 056/21.37.85

Website: www.elisa-kortrijk.be
Email: info@elisa-kortrijk.be

Adres:

Sint-Jansstraat, 21
8500 Kortrijk

Openingsuren:

  maandag gesloten 14:00-18:00
dinsdag 10:00 18:00
woensdag 10:00 18:00
donderdag 10:00 18:00
vrijdag 10:00 18:00
zaterdag 10:00 18:00
zondag gesloten gesloten

Jouw Mening over Elisa:

Gelijkaardige handelszaken in Kortrijk:

Zoeken op Rany
Een eigen website?
Een eigen website?
Uw handelszaak op rany.be
UW handelszaak GRATIS toevoegen op rany.be
Gratis nieuwsbrief
GRATIS nieuwsbrief