Ibis Hotel Kortrijk

Score: 3/5 Stemmen: 15

Het 3-sterren Hotel Ibis Kortrijk Centrum is ideaal gelegen naast het treinstation in het historische hart van Kortrijk. Het is de ideale uitvalsbasis voor wie Kortrijk en zijn omgeving wil ontdekken.

Warm, modern  en comfortabel, met een zacht bed en een functionele badkamer, zo kan je de kamers van Ibis best omschrijven. Je voelt je er meteen thuis!

De 82 kamers zijn trouwens ingericht volgens het nieuwe Ibis-concept met een LCD-TV, telefoon, airconditioning en WiFi-internet. 

Voor een goed begin van de dag kunnen de gasten van het koude en warme ontbijtbuffet genieten.  U vindt er traditionele en continentale producten. En om het nog lekkerder te maken, voegt Ibis elke dag een lokale specialiteit aan het aanbod toe.

Het personeel staat altijd voor u klaar in de 24-uurs Bar Rendez-Vous. Het is de afspraak waar u niet omheen Kunt om op een andere wijze te werken en te ontspannen.

Een compleet uitgeruste vergaderzaal is tevens aanwezig. U kan dus ook voor meetings of conferences in Hotel Ibis terecht.

Mr Frederic Loosvelt, Manager van het ibis Kortrijk Centrum, heet u alvast van harte welkom.

Facebook

 

Contact:

Tel.: 056/25.79.75
Fax: 056/22.62.80

Website: www.ibishotel.com/nl/hotel-6330-ibis-kortrijk-centrum/index.shtml

Adres:

Doorniksestraat, 26-30
8500 Kortrijk

Jouw Mening over Ibis Hotel:

Gelijkaardige handelszaken in Kortrijk:

Zoeken op Rany
Een eigen website?
Een eigen website?
Uw handelszaak op rany.be
UW handelszaak GRATIS toevoegen op rany.be
Gratis nieuwsbrief
GRATIS nieuwsbrief