K in Kortrijk

Score: 4/5 Stemmen: 27K in Kortrijk is een woon- en winkelcentrum van 34.000 m² in het centrum van Kortrijk en is tevens het tweede grootste overdekte winkelcentrum in de provincie West-Vlaanderen. De opening vond plaats op 11 maart 2010.

Het winkelcentrum werd ontworpen door het architectenbureau Robbrecht en Daem en bevindt zich tussen de Lange Steenstraat, Steenpoort, Sint-Jansstraat, Kleine Sint-Jansstraat, Veemarkt en de Wijngaardstraat. De Sionstraat loopt dwars door het project en wordt deels overkoepeld.

Het geheel bestaat uit een winkelcomplex van 34.000 m², een 80-tal woongelegenheden, horecazaken, een ondergrondse parking, een fietsparking voor 450 fietsen, een ondergrondse leveringszone en een torengebouw met winkels en appartementen aan de Veemarkt.Dit project, dat de grootste privé-investering ooit is in de Kortrijkse binnenstad, wordt beheerd door investeringsmaatschappij Foruminvest.

K in Kortrijk is zeer vlot toegankelijk en dit op verschillende: te voet, per fiets, met de auto of met het openbaar vervoer. Je geraakt steeds vlot in het hartje van de stad, waar het shoppingcenter zich bevindt.

Onder K in Kortrijk bevindt zich een comfortabele en ruime parking gespreid over drie niveaus met een capaciteit van meer dan 1.000 wagens, er is een directe toegang tot het shoppingcenter via roltrappen en liften. Meer info over de parking vind je op www.q-park.be.

Indien je met de hulp van een GPS komt stel je best "Romeinselaan 1" (auto's en vrachtwagens) of  "Zwevegemsestraat 1" (enkel auto's) in als adres. Zo raak je het snelst bij de ingangen van de ondergrondse parking. Voor een overzicht van de overige parkings in Kortrijk kan u terecht op www.parko.be.

In het shoppingcenter zelf zijn verschillende liften en roltrappen voorzien. Dit maakt K in Kortrijk perfect toegankelijk, ook voor andersvaliden en jonge moeders met kinderwagens. Aan de infobalie kan je terecht voor gratis verhuur van rolstoelen en kinderwagens. Er is ook een gratis uitleendienst voor paraplu's. De infobalie is dagelijks open van 13u tot 18u.

Er is ook nagedacht om het shoppen zo aangenaam mogelijk te maken. Door de aanwezigheid van ForumTV op ledwalls en touchscreens, krijgt K in Kortrijk niet alleen een unieke multimediadimensie, maar vinden er ook regelmatig evenementen plaats.

Redenen genoeg dus om een dagje te komen shoppen in het hartje van de stad Kortrijk, want K in Kortrijk verwacht jou voor een ongeëvenaarde shoppingervaring !

Winkels

Facebook

 

Contact:

Tel.: 056/20.07.43

Website: www.k-in-kortrijk.be

Adres:

Steenpoort, 2
8500 Kortrijk

Openingsuren:

  maandag 09:30 19:30
dinsdag 09:30 19:30
woensdag 09:30 19:30
donderdag 09:30 19:30
vrijdag 09:30 20:00
zaterdag 09:30 19:30
zondag gesloten gesloten

Jouw Mening over K in Kortrijk:

Zoeken op Rany
Een eigen website?
Een eigen website?
Uw handelszaak op rany.be
UW handelszaak GRATIS toevoegen op rany.be
Gratis nieuwsbrief
GRATIS nieuwsbrief