Meneer Nilsson Kortrijk

Score: 3/5 Stemmen: 11


Meneer Nilsson is een boetiek die zich heeft gespecialiseerd in kinderschoenen. Je vindt er een zeer ruim aanbod jongens- en meisjesschoenen die je nergens anders in de streek treft.

Meneer Nilsson is het aapje die te zien is in de populaire jeugdserie Pipi Langkous. Dit klinkt bij de meeste kinderen natuurlijk vertrouwd in de oren.

de bedoeling van de winkel is om merken te introduceren die nergens anders in de streek te vinden zijn. Kinderschoenen met leuke kleuren, een comfortabel gevoel en een goede leest.

Je vindt bij Meneer Nilsson ondermeer volgende merken: pèpè, nathalie verlinden, l'artigiano italiano, lolo, herdwick, paul smith junior, manuela de juan, entre maman & moi, hip, luisa & ernesto, finger in the nose, clic!, start-rite, blundstone, veja, faguo, bensimon, superga, il gufo, fit in clouds, victor & victorine, aigle, enz.

Qua prijsniveau is er bij Meneer Nilsson een gezonde mix van goedkoper tot duurder te vinden. Het is een leuke charmante winkel waar je zeker eens geweest moet zijn!

Facebook

 

Contact:

Tel.: 056/51.27.00

Website: www.meneernilsson.be
Email: info@meneernilsson.be

Adres:

J. Vandaleplein, 2
8500 Kortrijk

Openingsuren:

  maandag gesloten gesloten
dinsdag 10:30 18:00
woensdag 10:30 18:00
donderdag 10:30 18:00
vrijdag 10:30 18:00
zaterdag 10:30 18:00
zondag gesloten gesloten

Jouw Mening over Meneer Nilsson:

Gelijkaardige handelszaken in Kortrijk:

Zoeken op Rany
Een eigen website?
Een eigen website?
Uw handelszaak op rany.be
UW handelszaak GRATIS toevoegen op rany.be
Gratis nieuwsbrief
GRATIS nieuwsbrief