Music For Life even in Kortrijk

Op 19 december zal de jaarlijkse actie Music For Life even Kortrijk aandoen. Linde Merkpoel zal enkel uren live radio maken vanuit een mobiele studio op het Schouwburgplein.

Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De BruynDe populaire actie voor het goede is dit jaar aan zijn laatste editie toe, en daarvoor wil Studio Brussel nog even alles uit de kast halen. Het grote glazen huis zal gedurende de actie (van 17 decmeber tot en met 23 december) op 3 verschillende plaatsen (Leuven, Gent en Antwerpen) neerstrijken. Dit betekent dat het huis 2 keer moet worden verhuisd. Terwijl dit gebeurt moet er natuurlijke iets te horen zijn op de radio, en op dat moment wordt er dus uitgezonden vanuit Kortrijk.

Dit jaar staat de actie trouwens in het teken van 'Diarree' met als slogan 'We do give a shit'. Diarree is een stille ramp die samen met longontstekingen de meest voorkomende doodsoorzaak is bij kinderen jonger dan vijf jaar. Concreet werkt Music for life rond de situatie in Nepal.

We do give a shitVanaf 14u kan je op het schouwburgplein terecht waar je de uitzending op een groot scherm kan volgen. Er zijn ook een aantal optredens gepland en enkele bekende mensen zullen zicht laten zien. Het ganse plein wordt als het ware ondergedompeld in de Music For Life sfeer.

Om 18u gaat er dan een twee uur durende live uitzending met Linde Merckpoel van start. Uiteraard is het de bedoeling dat ook alle inwoners van Kortrijk en omstreken hun goed hart laten zien en geld komen deponeren voor het goede doel.

Twee uur later wordt de fakkel dan officieel doorgegeven aan het Glazen Huis in Gent.

Gepubliceerd op 30-11-2011 door Admin