Staminee Den Boulevard Kortrijk

Score: 4/5 Stemmen: 12Staminee Den Boulevard opende op 20 juli 2011 zijn deuren. Tine en José bouwden hun privéwoning om tot een cafe. De nieuwe horecatelg kreeg de naam Staminee Den Boulevard.

Staminee is oud Kotrijks voor "estaminet" (kroeg) en "boulevard" (bolwerk) is een mooie laan met bomen die is aangelegd op de oude stadswallen.

Onder de pracht van deze honderdjarige bomen kan je iedere zomer genieten van een rustig terras waar het zalig vertoeven is.

Ook in de winter staat Den Boulevard synoniem voor gezelligheid. Daar zorgen Tine en José met hun jarenlange ervaring wel voor.

José is dan ook geen onbekende in het Kortrijkse caféleven. Hij baatte ondermeer "De Kilo", "Den Grooten Bak" en "Het Bierhuis" uit. In die tijd verzamelde hij niet alleen een schat aan vakkennis, maar ook een uitgebreide muziekcollectie die garant staat voor een gezellige sfeer.

Dit en de zeer verzorgde kaart met een pleiade aan wijnen uit de hele wereld, een lekker assortiment tappas en een prachtig palet van meer dan 120 streekbieren maken van Staminee Den Boulevard een oase van rust waar je de sleur van elke dag vergeet!

Staminee Den Boulevard is open op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag en dit telkens vanaf 16u30.

Facebook

 

Contact:

Tel.: 0474/99.39.76

Website: www.denboulevard.be
Email: staminee.boulevard@gmail.com

Adres:

Groeningelaan, 15
8500 Kortrijk

Jouw Mening over Staminee Den Boulevard:

Gelijkaardige handelszaken in Kortrijk:

Zoeken op Rany
Een eigen website?
Een eigen website?
Uw handelszaak op rany.be
UW handelszaak GRATIS toevoegen op rany.be
Gratis nieuwsbrief
GRATIS nieuwsbrief