Viva Sara Kortrijks Koffiehuis

Score: 3/5 Stemmen: 11


De Kortrijkse familie Deprez heeft een prachtige horecaraak op de Grote Markt in Kortrijk, Viva Sara Kaffée. Viva Sara is niet zomaar een koffiehuis. Het is een horecazaak met 750 vierkante meter koffie- en theeplezier.

Al meer dan een kwarteeuw is het Kortrijks Koffiehuis van de familie Deprez een begrip in de Leiestraat in Kortrijk. Met met een koffiebranderij in Vichte en nu een groot koffiehuis op de Grote Markt tillen ze het koffiegenot naar een nieuw niveau.

Beleven staat centraal in Viva Sara Kaffée. Je snuift en ademt er koffie, in iets mindere mate thee. Het café is verdeeld in zones. Zone één is deze waar thee en koffie verkocht worden. Daarna kom je in zone twee, met een bar van twintig meter. Een speciale koffiebar die naar eigen zeggen uniek is in Europa. Er is ook een baristatheater. Bart en Peter Deprez zijn barista's en kampioenen in hun vak. Hun theater heeft de vorm van een koffieboon.

Daarna kom je in de verbruikerszone. Er is plaats voor lezingen, workshops, tentoonstellingen en afternoon teas. De ontmoetingsruimte is groot genoeg voor veertig personen. Voor de koffieschool is er nog een aparte ruimte voorzien.

In Viva Sara Kaffée kennen ze hun vak, voor Kortrijk ongezien, voor België een unicum!

Facebook

 

Contact:

Tel.: 056/21.72.70

Website: www.vivasara.be
Email: info@vivasara.be

Adres:

Grote Markt, 33
8500 Kortrijk

Openingsuren:

  maandag 10:00 18:30
dinsdag 10:00 18:30
woensdag 10:00 18:30
donderdag 10:00 18:30
vrijdag 10:00 18:30
zaterdag 10:00 18:30
zondag gesloten gesloten

Jouw Mening over Viva Sara Kortrijks Koffiehuis:

Gelijkaardige handelszaken in Kortrijk:

Zoeken op Rany
Een eigen website?
Een eigen website?
Uw handelszaak op rany.be
UW handelszaak GRATIS toevoegen op rany.be
Gratis nieuwsbrief
GRATIS nieuwsbrief